menukaart

berta aan tafel

Berta aan Tafel is geopend van donderdag t/m zondag. U kunt bij ons lunchen vanaf 12:00 tot 16:00 uur. Diner serveren wij tussen 16:00 en 23:00 uur. Via de button rechtsonder kunt u een tafel bij ons reserveren.

TAPAS

Kristalbrood met tomaat en knoflook en aioli. 4.75

Jamon 100% Bellota. 18

Tomatensalade met zoet zure ui, ansjovis en zwarte olijf. 9.75

Manchego. 11.5

Huisgemaakte aardappelchips met ingelegde ansjovis

(Boquerones en vinagre) en groene olijven. 8.5

Tortilla van gekonfijte aardappel en ui met aioli. 9.5

Gebakken seizoenspaddenstoelen met geroosterde knoflook en eidooier. 13.75

Toast met gepekelde ganzenlever en gezouten ansjovis. 15.75

Carpaccio van rauw gemarineerde wilde garnaal met schuim van chorizo. 14.5

3 huisgemaakte kroketjes.

(ham, kip en garnaal met paddenstoel) 9.75

Gefrituurde aubergine beignet met tijm, rozemarijn en Miel de Caña. 7.75

Salade van wind gedroogde tonijn (Mojama), artisjok, zilveruitje en amandel. 12.75

Gebakken eendenlever op brioche brood met gekarameliseerde ui, kaneel en PX. 15

Rundertartaar met kwartel-ei-dooier. 16

WISSELENDE TAPAS

Schelpen van de dag. Dagprijs

Schaaldieren van de plancha. Dagprijs

Vis van de dag. Dagprijs

En meer … vraag onze bediening.

PAELLA

Paella met vis, schaal- en schelpdieren. 30

Zwarte rijst met baby inktvis, sint jakobsschelpen en gemberschuim. 32

Berta’s Paella met kip en chorizo. 26

DESSERTS

Baskische cake met vanille ijs. 8

Mousse 43 met rode bessen en sesam crumble. 7.5

Gemarineerde brioche met pruimenijs en Olorosso karamel. 8

Roomijs van de dag. 3

calandstraat 12a rotterdam | 06 36 68 86 12 | info@barberta.nl