menukaart
berta aan tafel
Berta aan Tafel is geopend van Woensdag t/m Zondag. U kunt bij ons lunchen vanaf 12:00 tot 16:00 uur. Diner serveren wij tussen 16:30 en 23:00 uur. Via de button rechtsonder kunt u een tafel bij ons reserveren.
TAPAS
Kristalbrood met tomaat en aioli 4.75
Gilda( Groene olijven met pipparas en boquerones) 2.75
Dadel met geitenkaas en gerookte amandel 3.5
Jamon 100% Bellota 19
3 huisgemaakte kroketjes
(ham, kip en garnaal met paddenstoel) 9.75
Toast met gepekelde ganzenlever en gezouten ansjovis 15.75
Tomatensalade met Bonito, rode ui en zwarte olijven 11
Rundertartaar met kwartel-ei-dooier 16.5
Gazpacho met tartaar van gamba en basilicum mayonaise 12
Mojama (wind gedroogde tonijn) met Ajo blanco, gerookte amandel en tuinbonen 13.5
Gebakken eendenlever op brioche met appel, gekarameliseerde ui en Baskische blauwe kaas. 18
Schelpen van de dag dagprijs
Baston de berenjenas(gefrituurde aubergine) met
Miel de caña 8.5
Zeeduivel met Iberico en witte bonen 16
Gefrituurde feta op brioche met aubergine en
gekarameliseerde ui 10
Gamba van de grill 4.5
Pisto met paddenstoelen, gepocheerd ei en gerookte kaas 14.5
Mosselen gemarineerd in leche de tigre
met venkel, chili en rode ui 15
Kalfszwezerik geglaceerd in rode wijn met escalivada, geroosterde pijnboompitten en sherry. 16.5
Tortilla van gekonfijte aardappel, ui en aioli 10
Ribeye (250 gram) van de grill met sherry jus 28.5
PAELLA
Paella Valenciana met kip en tonijn 32
Fideuá met calamaris en gamba’s
Paella van de chef Dagprijs
Postres
Gemarineerde brioche met Olorosso karamel en pruimenijs 8.5
Goxua. Custard en witte chocolade crumble 7.5
Borracho in likeur 43 met chocolade ganache en vanille ijs 8.25
Selectie van Spaanse kazen 17.5
calandstraat 12a rotterdam | 06 36 68 86 12 | reserveren@bertaaantafel.nl