menukaart
bar berta
Bar Berta is geopend van Donderdag t/m Maandag. U kunt bij ons lunchen vanaf 12:00 tot 16:00 uur. Wij serveren een vroeg diner tussen 16:30 en 19:30 uur, en een laat diner van 20:00 tot 22:00 uur. Via de button rechtsonder kunt u een tafel bij ons reserveren.
Brood
Geroosterd kristalbrood met knoflook en tomaat. 5
Gerechten
Brioche geitenkaas met gestoofde sjalotten, Sherryazijn
en gekonfijte tomaat (2 stuks) 14.50
Bomba picante (aardappel, gehakt, pittige saus en aioli) 4.50
Gemarineerde ansjovis met chilipeper en venkel. 6.75
Gefrituurde padronpepers met grof zeezout 6.75
Oude en jonge manchego met kweepeergelei 11.5
Kroketjes van Pata Negra (3 stuks) 9.75
Gefrituurde beignetjes van bakkeljauw met citroen
en rode peper. (3 stuks) 9.75
Bord gesneden Bellota (Pata Negra) 18.5
Gefrituurde vis van de dag Dagprijs
Schelpen van de dag Dagprijs
Morcilla met kwarteleieren en marmelade
van piquillopepers 13.25
Scheermessen met Pata Negra, rode peper
en babytuinboontjes 14.25
Huevos rotos (Friet,ei en Bellota) 16.50
Auberginechips met grof zeezout en ahornsiroop. 7.75
Toast met gepekelde ganzenlever en ansjovis. 15.75
Patatas bravas. 6.5
Brioche broodje met Txistorra (Baskisch worstje), aioli
en Piquillo marmelade. 12.50
Tortilla van gekonfijte aardappel en ui met aioli. 10
Mojama (wind gedroogde tonijn) met sinaasappel,
zoetzure ui, little gem en amandel. 13.5
Gekonfijte Iberische varkenswang met vinaigrette van
citrus en gerookte paling. 13.5
Pulpo alla Gallega, octopus met aardappel
en gerookte paprika. 16.5
Klassieke gehaktballetjes in tomatensaus. (5 stuks) 14.75
Open omelet met cantharel. 15.5
Kalfszwezerik met stoofpeer, pecannoten en PX-saus 17.25
Gegrilde tonijn met tartaarsaus. 16.75
Canélon met kip, cêpes en bechamel. 16.50
Ribeye van Rubia Gallega met Jus de veau. 28.5
Gamba’s in knoflookolie, witte wijn en peterselie. 16.5
Gebakken eendenlever met gestoofde sjalotten
en saus van PX 14.75
Verse artisjok met salsa romesco 12.75
Nagerechten
Crema Catalana. 7.5
Baskische cheesecake 7.5
Roomijs van Pata Negra met ahorn karamel 4.75
Chocolade bomba met rood fruit en crumble 7.5
calandstraat 6B rotterdam | 06 48 44 39 33 | info@barberta.nl