Geroosterd kristalbrood met knoflook en tomaat. 4.5
Gerechten.
Gemarineerde ansjovis met piquillopeper en groene olijven. 6.5
Gefrituurde padronpepers met grof zeezout. 6.75
Oude en jonge manchego met kweeperengelei. 11.5
Gefrituurde beignet van bakkeljauw met citroen en rode peper. p.s. 2.75
Auberginechips met grof zeezout en ahornsiroop. 7.5
Toast met gepekelde ganzenlever en ansjovis. 15.5
Toast met geitenkaas en gemarineerde tuinboontjes. 8.5
Huisgemaakte frieten met chorizo en roerei. 11
Kroketjes van Pata Negra. p.s. 3
Patatas bravas. 5.5
Met de hand gesneden Bellota ham. 18.5
Tortilla van gekonfijte aardappel, lente-ui, piquillopeper en wilde garnalen. 7.5
Salade van wind gedroogde tonijn, witlof, granaatappel en pistache. 11.5
Gekonfijte Iberische varkenswang met vinaigrette van citrus en gerookte paling. 11.5
Diverse gefrituurde vis met citroen en aioli. 13.5
Geroosterde octopus met paprika en gerookte aardappelpuree. 16.5
Gehaktballetjes van Iberico met wilde garnalen en trompette de la mort. 11.5
Open omelet artisjokken met of zonder Noordzeekrab. 9.5 15.5
Kalfszwezerik met doperwten. 15.5
Cannelloni van kip, morilles en verse zomertruffel. 13.5
Ribeye van Rubia Gallega met rozemarijn, knoflook en ansjovis. 22.5
Zeebaarsfilet met gebakken artisjokken. 15.5
Gebakken eendenlever met gestoofde sjalotten en saus van PX. 13.5
Langoustines van de plancha met krokante knoflook, citrus en gerookte olie. 15.5
In paprika gepekelde zeeduivel met avocado, kerstomaat en dadels. 13.5
Morcilla met kwarteleieren en een marmelade van piquillopepers. 9.75
Scheermessen met Pata Negra, rode peper en babytuinboontjes. 11.5
Txistorra (Baskisch wortje) met geroosterde krieltjes en eendenei. 9.75
Pata Negra ham met meloen, waterkers en pistache. 13.5
Gebakken bloemkool met gezouten amandelen, sjalot en rode peper. 7.5
Nagerechten.
Crema Catalana 7.5
Cheesecake van witte chocolade met karamel van licor 43. 7.5
Roomijs van Pata Negra met karamel. p.b. 3
Hemels spek met yoghurt sorbet en rood fruit. 7.5