Geroosterd kristalbrood met knoflook en tomaat. 4.5

Gerechten.

Gemarineerde ansjovis met piquillopeper en groene olijven. 6.75

Gefrituurde padronpepers met grof zeezout. 6.75

Oude en jonge manchego met kweepeergelei. 11.5

Gefrituurde beignet van bakkeljauw met citroen en rode peper. 3

Auberginechips met grof zeezout en ahornsiroop. 7.75

Toast met gepekelde ganzenlever en ansjovis. 15.75

Toast met geitenkaas en gemarineerde tuinboontjes. 9.5

Huisgemaakte friet met chorizo en roerei. 12

Kroketje van Pata Negra. 3

Patatas bravas. 6.5

Bord gesneden Bellota (Pata Negra). 18

Tortilla van gekonfijte aardappel en ui met aioli. 7.5

Mojama (wind gedroogde tonijn) met sinaasappel, zoetzure ui, little gem en amandel. 13.5

Gekonfijte Iberische varkenswang met vinaigrette van citrus en gerookte paling. 12.5

Diverse gefrituurde vis met citroen en aioli. 13.5

Pulpo alla Gallega, octopus met aardappel en gerookte paprika. 16.5

Klassieke gehaktballetjes in tomatensaus. 12.25

Open omelet met seizoens paddenstoelen en truffel. 15.5

Kalfszwezerik met crème van prei, tuinbonen en witte druif. 16.25

Cannelloni van kip, morilles en verse truffel. 16.25

Ribeye van Rubia Gallega met Jus de veau. 24.5

– supplement verse truffel – 3,50

Tonijn tartaar met yuzu, tomaat en bundelzwam. 16.5

Gebakken eendenlever met gestoofde sjalotten en saus van PX. 14.25

Morcilla met kwarteleieren en marmelade van piquillopepers. 12.75

Scheermessen met Pata Negra, rode peper en babytuinboontjes. 14.25

Brioche broodje met Txistorra (Baskisch worstje), aioli en Piquillo marmelade. 11.25

Gamba’s in knoflookolie, witte wijn en peterselie. 16.5

Artisjok met venkel en een pesto van doperwt en munt. 14.5

Nagerechten.

Crema Catalana. 7.5

Aardbeien cheesecake met rode Jalapeño. 7.5

Roomijs van Pata Negra met karamel. 3.5

Yoghurt sorbet met witte chocolade en rood fruit. 7.5